Makaleler

senaryo gelistirme

(ONLİNE ÖZEL DERS)

SENARYO GELİŞTİRME VE TASARIM ATÖLYESİ - ÖZEL DERS
EĞİTİM ve ÜCRET BİLGİSİ 2023

Online özel dersin ücreti, katılımcının projesine göre ücretlendirilir ve yine katılımcının boş zamanına göre ders zamanı ortak bir görüşme ile belirlenir. 

Çalışma süresi projenin türüne ve katılımcının projeye hakimiyetine göre 6 hafta ile 10 hafta arası değişmektedir.

Atölyenin Amacı: Atölye, ödüllü senaryo yazarı ve yönetmen Erhan Tuncer'in eğitmenliğinde gerçekleştirilecektir. Eğitim süresince senaryonun gerçekleştirilebilir, nitelikli ve özgün bir film senaryosu olması için çalışılacaktır. Etkili devinim ve diyalog yazımı, dramatik yapının geliştirilmesi ve dramaturji çalışmaları yapılacaktır.

Katılım Şartı: Atölyeye katılacak senarist ya da senarist adaylarının, bitmiş bir sahne dökümü, tretman ya da senaryo getirmeleri zorunludur. Sadece fikir ya da film öyküsü ile katılmak isteyenlerin temel senaryo eğitimi almaları gerekmektedir. Sinematek'te ya da başka bir kurumda temel senaryo eğitimi alan herkes atölyeye katılabilir.

ONLİNE BAŞVURU FORMU

(Projenizle ilgili görüşmek istiyorsanız aşağıdaki iletişim formunu doldurup randevu talep edebilirsiniz.)

"Online Senaryo Geliştirme Atölyesi-Özel Ders'e ön kayıt yaptırmak için Online Başvuru Formu'nu kullanabilirsiniz. Başvurunuzun alınmasının ardından, kesin kayıt için gerekli bilgiler, eğitim bilgilendirme görüşmesi ve ödeme seçenekleri e-mail ve telefon yoluyla size iletilecektir.

SMS ÖN KAYIT
Ad / Soyad, Katılmak istediğiniz atölye, mail adresinizi yazarak 0533 583 08 78 numaralı telefona gönderiniz.