Makaleler

ank-drone2

ATÖLYE BİLGİLERİ

Atölye: 1 ay, haftada bir gün x 3 saat, toplamda 14 ders saati sürer. Kursun kontenjanı 5-8 kişidir.
2 hafta teorik ve simülatör eğitim + 2 hafta uçuş eğitimi (öğrencilerle belirlenerek hafta sonu gündüz saatlerinde) yapılacaktır.

Drone Eğitim Programı : Programın amacı, katılımcıların günümüzde hızla ilerlemekte olan drone teknolojilerine ayak uydurmalarını, bu sektör hakkında kendi amaçları doğrultusunda kullanabilecek bilgiyi ve uçuş deneyimini vermektir. Eğitim içerisinde Türkiye Sivil Havacılık İnsansız Hava Araçları kanunları hakkında eğitim de yer alır.

Eğitim programı teorik ve pratik olarak 2 bölümden oluşur. Teorik eğitim 2 hafta sürmekte olup öncelikle genel ufak insansız hava araçları teknolojileri hakkında bilgilendirme ardından Dji Phantom serisi, Inspire serisi ve S900/s1000 serisi hakkında genel bilgilendirme, bakım onarım ve operasyon bilgisinin katılımcıya aktarılmasını kapsar. Pratik eğitim 2 hafta sürmekte olup önce simulatör ardından gerçek modeller ile quadkopter uçuş eğitimi dolayısı ile genel multikopter uçuş eğitimi, operasyon öncesi, operasyon sonrası ve acil durum prosedürlerini içerir. Eğitimi başarı ile tamamlamış katılımcılar güvenli ve verimli bir şekilde dji ürünlerini kullanabilecek bilgiye sahip olurlar.
Eğitimi başarıyla tamamlayanlara Sinematek Drone/Havadan Çekim Eğitimi'ne katıldıklarına dair belge verilir.

Katılımcıların, eğer varsa, kendi drone / havadan çekim araç ve karemalarıyla atölyeye getirmesi, öğrencinin kamerasını tanıması açısından faydalı olmaktadır. Fakat kamerası olmayan ve almak isteyen öğrenciler, tanıtım dersimizdeki "kamera satın alırken nelere dikkat ederiz?" açıklamalarından sonra karar verebilirler.

Drone Eğitmeni: Oğuz Bektaş

EĞİTİM ve ÜCRET BİLGİSİ 2016

ATÖLYE TARİHİ
2 Ekim Pazar (1 ay)
her Pazar: 15.30-18.30 saatlerinde

teorik eğitimler atölyede, pratik eğitimler sahada yapılacaktır.

Ücret Bilgisi
1.200-TL + kdv
(3 taksit-Nakit ödemede %10 indirim)
12 Saat Eğitim + Eğitim Sonrası Destek

ONLİNE BAŞVURU FORMU

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.


SMS ÖN KAYIT
Ad/Soyad, Katılmak istediğiniz atölye ve mail adresinizi yazarak 0.555.7477557 nolu telefona mesaj atınız

Adres ve Ulaşım: Büklüm sk. No:16 / Bahçe Kat Kavaklıdere/Ankara | Harita
İletişim: 0.312.425.41.29 - 0.555.747.75.57 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Oyunculuk ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen, kendini kamera önünde görmek, oyunculuk yeteneğini keşfetmek ve geliştirmek isteyen tüm adaylar için açılan “Kamera Önü Oyunculuğu” atölyesi, Bahadır Karasu tarafından veriliyor.

Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi katılımcıların öncelikle kamera önünde rahat ve doğal bir performans sergilemelerini amaçlar. Atölye 16 hafta - haftada 1 gün - günde 3 saat sürer. Yarı teorik - yarı pratik anlayışıyla ilerler ve her ders sonu verilecek olan performansa dayalı ödevler, kamera ile çekim yapılarak değerlendirilir. Atölyenin hedefi katılımcılara kamera önü oyunculukla ilgili, temel pratik ve teknik bilgiler sunarken, katılımcıların yeteneklerini kamera önünde sergilemeleriyle performanslarını arttırmaktır. 

“Kamera Önü Oyunculuk” atölyesi sonunda katılımcıların cast fotoğraflarının çekimleri yapılacak, bu fotoğraflar hem kendilerine sunulacak hem de Sinematek bünyesinde oluşturduğumuz oyuncu castımıza eklenecektir. Böylece katılımcıların Sinematek projelerinde yer alıp, Sinematek senarist ve yönetmen ekibinin oluşturduğu projelerinde öncelikli olarak yer alabilecek, öğrendikleri pekişecek ve profesyonelliğe geçişteki en zor adımı kolayca aşmaları sağlanacaktır.

ATÖLYE BİLGİLERİ

  • İlgili tüm eğitim materyali tarafımızdan sağlanır.
  • Atölyemiz 16 hafta, haftada 1 gün, ortalama 48 ders saati sürmektedir.
  • Eğitimlerini başarıyla bitiren tüm öğrencilerimiz "Sinematek Aile Kulübü"ne üye olacaklardır. Kulübümüz hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Sinematek eğitimlerinde sınırsız teorik ve pratik destek ömür boyu sürer.
  • Atölyemizin kontenjanı 10 kişidir.
  • Atölyenin sonunda, başarıyla bitiren öğrencilerimize Başarı Serifikası, dersler boyunca çekilen uygulama görüntüleri ve "Sinematek Aile Kulübü Üyeliği" belgesi verilir.

KAMERA ÖNÜ OYUNCULUK ATÖLYESİ DERS BAŞLIKLARI


  1. Kamera önü oyunculuk teknikleri
  2. Kamera önünde rahatlık
  3. Konsantrasyon ve doğallık
  4. Deneme çekimi ve tanıtım çekimi fotoğraf
  5. Show-reel ve cv hazırlama, sektörel bilgi (cast aşaması, ajanslar, yapım şirketleri)
  6. Ezber yapma teknikleri
  7. Devamlılık tutma teknikleri
  8. Kamera arkası ve set ekibiyle ilgili bilgiler
  9. Set adabı
  10. Oyuncu-yönetmen ilişkisi
  11. Reklam çekimleri
  12. Metin okuma
  13. Oyuncu yönetmen ilişkisi
  14. Uygulamalar

Kamera Önü Oyunculuğu Atölyesi Ücret Bilgisi


En Az 48 Saat Eğitim+Eğitim Sonrası Destek;

  • 1400-TL (4 Taksitli Nakit Fiyatıdır.Aylık 350TL şeklinde ödenebilir.)

SİNEMATEK ANKARA


Büklüm Sk. No:16/Bahçe Kat Kavaklıdere Ankara

TEL: 0312 425 41 29

Harita ve diğer iletişim bilgileri için tıklayınız.

Kamera Önü Oyunculuk Eğitmenleri


Bahadır Karasu - Kamera Önü Oyunculuk

Eğitmenlerimizin tamamını görmek için tıklayın.